درباره نشریه

یادداشتی برای نویسندگان و داوران محترم

* هیأت تحریریه نشریه مکانیک (فردوسی) همواره از دریافت نتایج تحقیقات نوآورانه پژوهشگران و اساتید و صاحب نظران در زمینه مهندسی مکانیک استقبال می نماید. مقاله های ارسالی باید حاوی اطلاعات کافی باشد، به طوری که خواننده بتواند به روش حل استفاده شده، فرضیات نتایج جدید بدست آمده، کاربردها و محدودیت های موضوع مورد بررسی را به آسانی درک نماید.
* از نویسندگان محترم انتظار می رود از نظر تصدیق و صحه گذاری(Verification & Validation) نتایج و تشریح خطاها، دقت کافی را به عمل آورند.

* این نشریه پس از طی روند داوری مقاله و قبل از صدور پذیرش آن، یک خلاصه مبسوط از مقاله (شامل کلیه قسمتهای مقاله) در دو صفحه فارسی و همچنین در دو صفحه انگلیسی (ترجمه دو صفحه فارسی) از نویسندگان دریافت می کند. لازم به توضیح است که  نمونه مقاله خلاصه مبسوط (Extended Abstract) در سایت نشریه وجود دارد. هدف از این اقدام، ثبت نمایه نشریه در یایگاه های بین المللی مانند JCR(ISI), Scopus  در آینده می باشد.

* نشریه در اصلاح و ویرایش علمی و ادبی مقالات آزاد است.

زمینه مطالعاتی

* نشریه علمی- پژوهشی علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک ناشر یافته های نو و اصیل در زمینه مهندسی مکانیک است و هدف آن گسترش پژوهش در مهندسی و ایجاد ارتباط بین پژوهشگران دانشگاهی می باشد. هیأت تحریریه فقط مقاله هایی را مورد بررسی قرار خواهد داد که قبلاً در جای دیگر چاپ نشده باشند. مقاله های ارائه شده در کنفرانس ها از این امر مستثنی هستند و مانند سایر موارد ارزیابی شده و درصورت تأیید به چاپ می رساند.لازم به ذکر است که نویسندگان محترم میتواند مقاله خود را جهت ارسال با هر قالبی که میتواند در تسریع داوری مقاله شان موثر باشد ارسال نمایند.

تاریخچه مجله

* نشریه دانشکده مهندسی پس از بیست و یک سال چاپ، در سال 1388 به 4 نشریه تخصصی، تفکیک گردید و نشریه علمی - پژوهشی علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک یکی از آنها می باشد.

روند داوری

تمام مکاتبات در این نشریه به صورت محرمانه انجام می گردد. لازم به ذکر است که داوران، مقاله را بدون نام نویسندگان دریافت می نمایند و نویسندگان هم تنها از نظرات داوران مطلع خواهند شد و نه اسامی آنها. (دوسر کور)

سیاست دسترسی آزاد

نشریه «علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک» به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. شما اجازه دارید مقالات منتشر شده در این نشریه را نسخه‌برداری کرده یا به اشتراک بگذارید؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

سیاست‌های حفظ دیجیتال مقالات

آرشیو وب سایت نشریه

تمام مقالات نشریه به دو روش آرشیو می‌شوند: نسخه پی دی اف تمام مقالات در وب سایت نشریه به‌صورت آنلاین و در دسترس خوانندگان است. نسخه پشتیبان مقالات در کامپیوتر دفتر نشریه نگهداری می‌شود. درصورت بروز مشکل در وب سایت نشریه و از بین رفتن اطلاعات مقالات، هر یک از مقالات در فاصله زمانی کمتر از 36-24 ساعت مجددا به صورت آنلاین در وب سایت نشریه منتشر خواهد شد.

پایگاه‌های نمایه‌کننده

اطلاعات اصلی و چکیده مقالات منتشر شده در نشریه علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک در چندین پایگاه نمایه‌سازی می‌شوند. همچنین علاوه بر اطلاعات اصلی، نسخه پی دی اف تمام مقالات، در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  آرشیو می‌شود.

بایگانی شخصی

کلیه نویسندگان می‌توانند مقالات خود را بلافاصله پس از انتشار در وب سایت نشریه، در سیستم شخصی یا وب سایت موسسه خود آرشیو کنند.

قوانین کپی رایت
تحت مجوز دسترسی آزاد ، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند ، اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد،  چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و/ یا کپی کند ، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

هزینه چاپ مقاله در نشریه

دریافت هزینه چاپ به مبلغ 2000000 ریال (دو میلیون ریال) از نویسندگان مقاله

سیستم مشابهت‌یاب مقالات علمی

نشریه علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک برای جلوگیری از سرقت علمی از سامانه مشابهت‌یاب همیاب استفاده می‌کند.

بایگانی شخصی

بانک ها و نمایه نامه ها
اطلاعات اصلی و چکیده مقالات منتشر شده در نشریه علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک، در چندین پایگاه نمایه‌سازی می‌شوند. همچنین علاوه بر اطلاعات اصلی، نسخه پی دی اف تمام مقالات، در ابسکو از تاریخ 2016/1/1 آرشیو می‌شود.

شماره مجوز صادر شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

شماره مجوز:133375